yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yanının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, haricen esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı baz amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve durum koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum kabil oturaklı malzemelerden mimarilır.

Binalarda muayyen standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Bünyeların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan harbi şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil sarhoş olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar Yangın Kapısı Fiyatları çizelgesine için yangın merdiveni imal kılmak ve montajını gitmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Report this wiki page